ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παιχνίδι της μοίρας για τον Κασίγιας

Το παιχνίδι της μοίρας για τον Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι εξαιρετικά πιθανό να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στη Ρόμα και εάν συμβεί αυτό η μοίρα θα του παίξει ένα περίεργο παιχνίδι.

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ίκερ Κασίγιας είναι πιθανό να αποχωρήσει από το Μπερναμπέου. Τα σενάρια διαδοχής του από τον Ντε Χέα και τα κολλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι γνωστά.

Για τον Κασίγιας υπάρχουν αρκετές ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του, ωστόσο εκείνη που εκφράζεται πιο "ζωηρά" είναι η Ρόμα.

Η ιταλική ομάδα, ειδικά μετά την απόσυρση της Άρσεναλ λόγω της απόκτησης του Τσεχ, φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του 34χρονου πορτιέρο σε περίπτωση που αυτός φύγει από τη Μαδρίτη. Εάν όμως αυτή η μετακίνηση ολοκληρωθεί και μάλιστα σύντομα τότε ο Κασίγιας θα ζήσει κάτι που δεν το φανταζόταν ποτέ.

Το πρώτο προγραμματισμένο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες είναι το μεταξύ τους φιλικό που θα δοθεί στις 18 Ιουλίου στη Μελβούρνη. Έτσι, είναι πιθανό εάν ο Κασίγιας πάει στη Ρόμα το πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα να είναι αυτό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σίγουρα μετά από 17 χρόνια που υπερασπίζεται την εστία των Μαδριλένων δύσκολα θα μπορούσε να σκεφτεί αυτό το σενάριο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ