ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο όνειρο της Μπόκα Τζούνιορς

Το μεγάλο όνειρο της Μπόκα Τζούνιορς

Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να φέρει πακέτο στο "Μπομπονέρα" τους Κάρλος Τέβες και... Αντρέα Πίρλο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι πλέον θέμα χρόνου να φορέσει τα μπλε και τα κίτρινα της Μπόκα Τζούνιορς ο Πάμπλο Οσβάλντο , όμως φαίνεται πως οι ορέξεις των διοικούντων τον αργεντίνικο σύλλογο δεν σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα "Todo Noticias", η ομάδα του Μπουένος Άιρες έχει ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη από μόνη της καθώς ο μεγάλος της στόχος είναι να αποκτήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2016 τους Κάρλος Τέβες και Αντρέα Πίρλο.

Το μεγάλο όνειρο της Μπόκα Τζούνιορς

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τη Γιουβέντους που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με τον Τέβες ωστόσο να έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό πως σκέφτεται σοβαρά να ολοκληρώσει την καριέρα του στην πατρίδα με τους "χενεΐσες" και το εν λόγω δημοσίευμα να υπογραμμίζει πως ο "Απάτσε" ασκεί πιέσεις στον Πίρλο για να τον ακολουθήσει!

Υπενθυμίζεται πως ο Πίρλο θα έχει συμπληρώσει τα 37 του χρόνια όταν θα λήξει το υπάρχον συμβόλαιό του με τους "μπιανκονέρι" (είναι γεννημένος τον Μάιο του 1979) και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόκληση να κρεμάσει τα παπούτσια του παίζοντας σε μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες του πλανήτη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ