ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ξέσπασμα της Χόουπ Σόλο μετά τον αποκλεισμό της!

Το ξέσπασμα της Χόουπ Σόλο μετά τον αποκλεισμό της!

Η Χόουπ Σόλο ήταν ιδιαίτερα αθυρόστομη τη στιγμή που πληροφορήθηκε για τον εξάμηνο αποκλεισμό της από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Δείτε το video που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο.

"Απόψε παίξαμε κόντρα σε ένα μάτσο δειλές! Η καλύτερη ομάδα δεν κέρδισε σήμερα! Δεν νομίζω ότι θα πάνε μακριά στο τουρνουά! Ήταν δειλές", είχε πει μεταξύ άλλων η Χόουπ Σόλο μετά τον αποκλεισμό της γυναικείας ομάδας των ΗΠΑ από την αντίστοιχη της Σουηδίας στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά στο Ρίο και τα λόγια αυτά τα πλήρωσε ακριβά αφού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της.

Το ξέσπασμα της Χόουπ Σόλο μετά τον αποκλεισμό της!

Πώς αντέδρασε η 35χρονη Αμερικανίδα γκολκίπερ στο άκουσμα της ποινής της; Όχι και τόσο... ψύχραιμα και αυτό μπορείτενα το διαπιστώσετε μέσω ενός video που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο και το οποίο την παρουσιάζει να μιλάει -θυμωμένη- στο σύζυγό της, Τζέραμι Στίβενς (πρώην παίκτης του NFL) για την τιμωρία:

"Έξι μήνες τιμωρία. Καμία πληρωμή. Τερματισμός συμβολαίου. Με άμεση ισχύ. Δεκαεπτά γαμ@@@@@ χρόνια και τέλος", είναι οι χαρακτηριστικές ατάκες της.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ