ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κινεζικό πρωτάθλημα θα μεταδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το κινεζικό πρωτάθλημα θα μεταδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο τηλεοπτικός σταθμός Sky Sports αγόρασε τα δικαιώματα της κινεζικής Super League και αρχίζει άμεσα τη μετάδοση παιχνιδιών, αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές και προπονητές επιλέγουν το κινεζικό ποδόσφαιρο, λόγω των υψηλών αμοιβών που προσφέρονται. Τόσο υψηλές που δεν δελεάζουν μόνο όσους πάνε για ένα τελευταίο "καλό" συμβόλαιο, αλλά και αρκετούς οι οποίοι διανύουν τα πιο παραγωγικά τους χρόνια.

Ανάλογα, η μετάβαση διάσημων παικτών και τεχνικών, προσελκύει το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων φιλάθλων, οι οποίοι παρακολουθούν τα παιχνίδια και ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα.

Φαίνεται πως αυτό έλαβε υπόψη η βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός Sky Sports και αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κινέζικης Super League, ώστε να μεταδίδει παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Μάλιστα, το κανάλι δεν χρονοτριβεί και αρχίζει άμεσα τις μεταδόσεις! Το Σάββατο (30/7) θα μεταδόσει το ματς Σανγκάη Σιενχούα - Γιανγκτσού Σάνινγκ και την Κυριακή (31/7) το παιχνίδι Γκουανγκζού - Σανγκάη SIPG, με την ώρα μετάδοσης να προσδιορίζεται στις 12:30, ώρα Γκρίνουιτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ