ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "καρφί" του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Ιρίνα Σάικ

Το "καρφί" του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Ιρίνα Σάικ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για ποιο λόγο απουσιάζε η πρώην σύντροφός του Ιρίνα Σάικ από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και προσέφερε μια άκρως φαρμακερή ατάκα!

Για πέντε ολόκληρα χρόνια ήταν ένα από τα πιο "hot" ζευγάρια στο χώρο της σόου μπιζ, όμως τώρα Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ τραβούν εντελώς διαφορετικούς δρόμους και ούτε που θέλει να ακούει ο ένας για τον άλλο.

Η τελευταία απόδειξη της "ψυχρότητας" που υπάρχει πλέον ανάμεσά τους είναι η τοποθέτηση του 30χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ σε απορία δημοσιογράφων για το γεγονός πως η άλλοτε αγαπημένη του δεν βρίσκεται σε κανένα πλάνο στην ταινία που γυρίστηκε για τη ζωή του.

Το "καρφί" του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Ιρίνα Σάικ

"Η ζωή έχει καλά και άσχημα μέρη, και υπάρχουν μέρη στη ζωή κάποιου που δεν είναι σημαντικά", ήταν το φαρμακερό σχόλιο του CR7 που είχε αποδέκτρια την Ρωσίδα καλλονή, με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Άντονι Γουόνκε, να επιβεβαιώνει πως η Σάικ ήταν παρούσα σε αρκετά πλάνα, τα οποία όμως "κόπηκαν" στο τελικό μοντάζ.

"Είχαμε αρκετές λήψεις, ακόμα και σε δείπνο που ήταν μαζί με την Ιρίνα... Αλλά οι σκηνές αυτές έμειναν εκτός", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ