ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ στο Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο

Τα γκολ στο Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο

Τρεις ημέρες μετά το καταφανέστατο πέναλτι που δεν της δόθηκε στην έδρα της Βιγιαρεάλ, ακυρώθηκε κανονικό γκολ για τη Μπαρτσελόνα στο ματς κυπέλλου με τη Μπιλμπάο. Ο Σουάρες πάντως σκόραρε 11 λεπτά μετά! (videos)

Νέα έντονα και δικαιολογημένα παράπονα της Μπαρτσελόνα για την διαιτησία, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο για το Copa del Rey.

Πριν τρεις μέρες (Κυριακή) δεν είχε δοθεί καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής μετά από σουτ του Μέσι, στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ, ενώ το βράδυ της Τετάρτης ο Λουίς Σουάρες ήταν οφ-σάιντ αρχικά, αλλά η μπάλα πήγε στον Νεϊμάρ και στην συνέχεια της φάσης ο Βραζιλιάνος έκανε την ασίστ στον Ουρουγουανό που ήταν σε κανονική θέση.

Αυτό έγινε στο 25', αλλά 11 λεπτά αργότερα ο Λουίς Σουάρες πήρε το... αίμα του πίσω, ανοίγοντας το σκορ με σουτ στην κίνηση, εντός περιοχής (36'). Στο 48' ο Νεϊμάρ έκανε το 2-0, αλλά στο 51' μείωσε ο Σαμπορίτ. Όμως, η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι στο 78', έδωσε ξανά διαφορά δύο τερμάτων στους Καταλανούς και απέτρεψε την παράταση.

Δείτε παρακάτω τα videos, ενώ παρακολουθήστε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης...


Luis Suarez Offside Goal - Barcelona vs... από hqfootball2016


Luis Suarez Amazing Goal - Barcelona 1-0... από hqfootball2016


Neymar Penalty Goal HD - Barcelona 2-0 Athletic... από Live1Goals


Enric Saborit Goal HD - Barcelona 2-1 Athletic... από Live1Goals


Lionel Messi Goal HD - Barcelona 3-1 Athletic... από hqfootball2016
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ