ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Football Leaks κατά των μεγάλων της Πορτογαλίας

Το Football Leaks κατά των μεγάλων της Πορτογαλίας

Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν τα δημοσιεύματα του "Football Leaks" με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την Παρασκευή σας αναφέραμε τα δημοσιεύματα του "Football Leaks" σχετικά με τους όρους του διαζυγίου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Μάρκο Σίλβα. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα όμως, δεν σταματά εκεί και ήδη έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στην Πορτογαλία.

Πέρα από το παρασκήνιο του διαζυγίου του νυν προπονητή του Ολυμπιακού με την πορτογαλική ομάδα, ήδη υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα που αφορούν και τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος φέρεται να είχε συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ.

Γενικότερα στο στόχαστρο της ιστοσελίδα έχουν μπει οι τρεις μεγάλοι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα και Πόρτο. Στο επίκεντρο μέχρι στιγμής είναι η μεταγραφή του Μπρούμα από τη Σπόρτινγκ στη Σοσιεδάδ, τα οικονομικά της Σπόρτινγκ από το 1995-2003, το διαζύγιο της Σπόρτινγκ με το Μάρκο Σίλβα και οι μεταγραφές των Ντεφούρ, Μανγκαλά και Φαλκάο από την Πόρτο σε Άντερλχετ, Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Κατέθεσε μήνυση η Σπόρτινγκ

Η διοίκηση της Σπόρτινγκ πέρασε ήδη στην αντεπίθεση αφού κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων της ιστοσελίδας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την "Diario de Noticias" κατηγόρησε δύο δημοσιογράφους της Μπενφίκα, τους Πέδρο Γκέρα και Αντόνιο Σιμόες. Οι δυο τους σε τηλεοπτικές εκπομπές είχαν αναφερθεί σε ορισμένα ντοκουμέντα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες μέρες αργότερα.

Ο Πέδρο Γκέρα από την πλευρά του τόνισε: " Αυτοί που βλέπουν φαντάσματα είναι αυτοί που έχουν σκελετούς στην ντουλάπα. Εγώ είμαι υπεύθυνος μόνο για όσα λέω", ενώ από την πλευρά του ο Αντόνιο Σιμόες είπε: "Δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα ντοκουμέντα".

Το δούλεμα από το "Football Leaks"

Όλα αυτά δείχνουν να μην απασχολούν τους διαχειριστές της ιστοσελίδας οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να ειρωνευτούν τη διοίκηση της Σπόρτινγκ για τις κινήσεις που έκανε. Ο τρόπος που επέλεξαν να το κάνουν ήταν αν μη τι άλλο χιουμοριστικός αφού έγραψαν χαρακτηριστικά: "Το Football Leaks δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματα στο email της Σπόρτινγκ".

Πάντως, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι ειδικά στο κομμάτι της Σπόρτινγκ υπάρχει κάποιος... Εφιάλτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιος εκ των έσω που διοχετεύει πληροφορίες στο "Football Leaks".

Όπως και να έχει η υπόθεση ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ