ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "ευχαριστώ" του Μπουφόν και ο αλβανικός αετός

Το "ευχαριστώ" του Μπουφόν και ο αλβανικός αετός

Ο Μπουφόν συμπλήρωσε 1000 ματς στην καριέρα του και αμέσως μετά ευχαρίστησε τους Αλβανούς φιλάθλους για τα μηνύματα που έλαβε, ενώ σχημάτισε με τη βοήθεια δημοσιογράφου τον αλβανικό αετό. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μπορεί στον αγωνιστικό στον αγωνιστικό χώρο ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν να βοήθησε την Ιταλία να επικρατήσει επί της Αλβανίας σε έναν επεισοδιακό αγώνα, ωστόσο μετά το μας είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές φάσεις, με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι να ανοίγει το σκορ με πέναλτι και τον Τσίρο Ιμόμπιλε να το κλείνει στο 80'. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά στο 2ο ημίχρονο, λόγω δεκάδων καπνογόνων από την κερκίδα των Αλβανών στο "Ρέντζο Μπαρμπέρα" του Παλέρμο.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης σε δηλώσεις που έκανε τόνισε: "Έλαβα πολλά συγχαρητήρια για το ρεκόρ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο αλβανικός λαός είναι δίπλα μου. Άλλωστε, ως λαός είναι πολύ κοντά μας, ποδοσφαιρικά και ιστορικά. Έχουμε μια πολύ ισχυρή φιλία".

Μάλιστα, σε φωτογραφία του λίγο πριν ανέβει στο πούλμαν της αποστολής ο Μπουφόν φαίνεται να σχηματίζει τον αλβανικό αετό μαζί με τον σχολιαστή του Supersportit, Dritan Shakohoxha.

Το "ευχαριστώ" του Μπουφόν και ο αλβανικός αετός

Photo credits: AP Photo/Michael Probst

Respekt @gianluigibuffon 1000

A post shared by Dritan Shakohoxha (@dritan_shakohoxha) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ