ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το επικίνδυνο φάουλ του Κράμαριτς στον Τιάγκο Σίλβα

Το επικίνδυνο φάουλ του Κράμαριτς στον Τιάγκο Σίλβα

Ο Αντρέι Κράμαριτς ύψωσε επικίνδυνα το πόδι του στο γόνατο του Τιάγκο Σίλβα στη φιλική αναμέτρηση των εθνικών Κροατίας και Βραζιλίας με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα. (VIDEO)

Οι εθνικές Κροατίας και Βραζιλίας συγκρούονται σε φιλική αναμέτρηση στο "Anfield", ωστόσο τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν λείπουν. Τρεις κίτρινες κάρτες (δύο σε Κροάτες, μία σε Βραζιλιάνο) αναγκάστηκε να δείξει ο Άγγλος διαιτητής, Μάικλ Όλιβερ στο πρώτο ημίχρονο του ματς.

Η πρώτη εξ' αυτών στον Αντρέι Κράμαριτς, ο οποίος αδικαιολόγητα ύψωσε το πόδι του στο γόνατο του Τιάγκο Σίλβα. Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός της "σελεσάο" και της Παρί Σεν-Ζερμέν έμεινε στο έδαφος για δύο λεπτά, προκειμένου να λάβει τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου και να συνεχίσει.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "καναρίνια", Τίτι, ανησύχησε καθώς οποιαδήποτε απώλεια λόγω τραυματισμού δύσκολα αναπληρώνεται δεδομένων του μικρού διαστήματος μέχρι την εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Τιάγκο Σίλβα σηκώθηκε και συνέχισε, δείχνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ