ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ειρωνικό δημοσίευμα της "Daily Mail" για Μαρίν

Το ειρωνικό δημοσίευμα της "Daily Mail" για Μαρίν
© KEVIN QUIGLEY

Η "Daily Mail" σχολίασε με δηκτικό τρόπο την αποχώρηση του Μάρκο Μαρίν από την Τσέλσι, δίνοντας έμφαση στο μεγάλο ποσό που είχαν δώσει οι Λονδρέζοι το 2012 για τον νυν άσο του Ολυμπιακού αλλά και τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής του στην Premier League.

Ο Μάρκο Μαριν πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας και αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τον Ολυμπιακό ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και κλείνοντας οριστικά το προηγούμενο με την Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι είχαν αποκτήσει τον Γερμανό μεσοεπιθετικό το 2012 μετά από μία εξαιρετική τριετία που είχε με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, όμως ο παίκτης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις τους και έτσι τα προηγούμενα χρόνια δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και Τράμπζονσπορ, με τον Ολυμπιακό να αλλάζει τα δεδομένα και να τον αποκτάει με κανονική μεταγραφή.

Για την "Daily Mail" μάλιστα το πέρασμα του Μαρίν στην Τσέλσι ήταν καταστροφικό, με το εν λόγω μέσο να παρουσιάζει το deal των Λονδρέζων με τον Ολυμπιακό μέσω ενός κειμένου που έχει τίτλο: "Ο Μάρκο Μαρίν φεύγει επιτέλους από την Τσέλσι μετά από 143 λεπτά στην Premier League, τέσσερις δανεισμούς και ένα γκολ".

Το ειρωνικό δημοσίευμα της "Daily Mail" για Μαρίν
© AFP/GETTY IMAGES

Με το κείμενο να αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο Μάρκο Μαρίν ή ο "Γερμανός Μέσι" για να αναφέρουμε τον ανεπίσημο τίτλο του, κατάφερε τελικά να αποχωρήσει οριστικά από την Τσέλσι. Ο πρώην άσος της Βέρντερ Βρέμης εντάχθηκε στους μπλε το 2012 για ένα ποσό της τάξης των 8.000.000 λιρών αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τη φήμη που τον συνόδευσε στο Stamford Bridge. Ο Μαρίν έδωσε τέλος στην καταστροφική τετραετή παρουσία του στο Λονδίνο υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό...

Έπαιξε σε μόλις 16 ματς υπό την καθοδήγηση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο και του Ράφα Μπενίτεθ πριν φύγει για πρώτη φορά με τη μορφή δανεισμού όταν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι ο Ζοζέ Μουρίνιο", αναφέρει μεταξύ άλλων η "Daily Mail", με το κείμενο να καταλήγει ως εξής:

"Είναι 16 φορές διεθνής με την εθνική Γερμανίας αλλά η τελευταία του εμφάνιση με την εθνική ομάδα της χώρας του ήταν το 2010".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ