ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "αντίο" του Σρνα

Το "αντίο" του Σρνα

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από την Κροατία, ο Ντάριο Σρνα ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για την στήριξη που είχε μετά το χαμό του πατέρα του.

Ο Ντάριο Σρνα αποσύρθηκε από την εθνική Κροατίας πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με την Πορτογαλία για τους "16" του Euro. Ο ίδιος, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, θέλησε να πει το δικό του συγκινητικό "αντίο", ευχαριστώντας μάλιστα τους συμπατριώτες του για την στήριξη στην απώλεια του πατέρα του.

"Αγαπητοί φίλοι της Κροατίας,

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την ευγνωμοσύνη μου για την αγάπη που μου δείξατε. Χωρίς αυτήν, δε θα είχα βρει το κουράγιο να παραμείνω δυνατός στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά για κάθε μήνυμα, κάθε κραυγή, κάθε χειροκρότημα. Θα ήμασταν πρωταθλητές κόσμου, αν υπολογίζαμε μόνο τη στήριξη των φιλάθλων. Θα ήθελα να μας συγχωρέσετε για τα δάκρυα και τη στενοχώρια που προκάλεσε ο αποκλεισμός μας. Πιστέψτε με, το θέλαμε όσο και εσείς! Κροατία για πάντα!"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ