ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το άγνωστο φιλανθρωπικό έργο του Αμπράμοβιτς

Το άγνωστο φιλανθρωπικό έργο του Αμπράμοβιτς

Ο Ρομάν Αμπραμόβιτς φροντίζει ώστε να γίνουν πράξη όνειρα μικρών παιδιών αναλαμβάνοντας τη χρηματοδότηση των ταξιδιών τους.

Σίγουρα τα χρήματα δεν αποτελούν ανάγκη για εκείνον αφού η προσωπική του περιουσία κατά προσέγγιση ξεπερνά τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς κάποιος να μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το εάν αυτό το ποσό αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Για αυτό το λόγο ο Ρομάν Αμπραμόβιτς φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να βοηθά ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη και κυρίως μικρά παιδιά.

Εκείνος που έδωσε στη δημοσιότητα αυτή τη δράση του ήταν ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, Άβραμ Γκραντ. Εκείνος ανέφερε ότι βοήθησε κάποια παιδιά από το Ισραήλ να κάνουν πράξη το όνειρο τους και από εκεί ξεκίνησε να ξετυλίγεται όλη η φιλανθρωπική του δράση.

Ο Αμπραμόβιτς βοήθησε μία ομάδα παιδιών από το Ισραήλ να βρεθεί στη Γαλλία και να παρακολουθήσουν τρία παιχνίδια. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι υπολογίζεται ότι έχει δώσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια για φιλανθρωπίες. Ο Τζίλαντ Σάλτερ, ιδρυτής του ιδρύματος, το οποίο βοήθησε ο Αμπραμόβιτς τόνισε σε δηλώσεις του: "Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο γενναιόδωρος ήταν. Μας έστειλε χρήματα και μας είπε: "Σας ευχαριστώ που κάνετε κάτι τόσο ξεχωριστό. Είναι τιμή μου να σας βοηθάω". Νομίζω ότι αυτό που μέτρησε για τον κύριο Αμπραμόβιτς είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μία φιλανθρωπική ομάδα η οποία απαρτίζεται από εθελοντές με κανένα οικονομικό όφελος.

Είχαμε μία συνάντηση με όλα τα παιδιά τα οποία έκαναν το ταξίδι και του στείλαμε ορισμένες φωτογραφίες. Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό που κάνουμε και θέλει να βοηθήσει. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να παίρνουμε σε κάθε ταξίδι διαφορετικά παιδιά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα καταφέρουν να κάνουν πράξη το όνειρο τους. Νομίζω ότι φέτος πήραμε δύο παιδιά τα οποία έχουν ταξιδέψει στο παρελθόν, αλλά το κάναμε γιατί πιστεύουμε ότι δυστυχώς δύσκολα θα είναι κοντά μας τα επόμενα χρόνια".

Από την περιβάλλον του Ρώσου μεγιστάνα το μόνο σχόλιο που έγινε ήταν: "Είναι αρκετά γενναιόδωρος σε πολλές περιπτώσεις που αξίζουν πολλές από τις οποίες αφορούν παιδιά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ