ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αφήνει ανοιχτό για Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Το αφήνει ανοιχτό για Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τα νέα του ρεκόρ στο Champions League και σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα μία μέρα, το άφησε ανοιχτό!

Μπορεί σε λίγο καιρό να κλείνει τα 31 του παρόλα αυτά ο χρόνος δεν τον έχει αγγίξει ακόμα. Αναφερόμαστε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Την εβδομάδα που διανύουμε, μάλιστα, πέτυχε τέσσερα γκολ εναντίον της Μάλμε ( διαβάστε όλα τα κατορθώματα του εδώ).

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στο Associated Press τόσο για την απόδοση του, όσο και για την καριέρα και το μέλλον του. Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση από τα λεγόμενα του, ωστόσο, ήταν πως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

"Θα ήταν εξαιρετικό δύσκολο, αλλά...", είπε και έκανε μία μεγάλη παύση, συνεχίζοντας: "Είναι πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, όμως το να παίξω στην Μπαρτσελόνα μοιάζει σχεδόν απίθανο ή να παίξω σε κάποιον άλλο σύλλογο στην Αγγλία (εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το έχω ξαναπεί, πως στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τεχνικούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, αποθεώνοντας τους Άλεξ Φέργκιουσον και Κάρλο Αντσελότι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ