ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 10-0 της Μαλαισίας φέρνει exit από παντού!

Το 10-0 της Μαλαισίας φέρνει exit από παντού!

Η Μαλαισία έχασε 10-0 από τα ΗΑΕ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και ο Υπουργός Αθλητισμού απειλεί να τιμωρήσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, βαίνοντας αντίθετα στις επιταγές της FIFA.

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει στο ποδόσφαιρο της Μαλαισίας, η βαριά ήττα (10-0) της εθνικής ομάδας της χώρας από την αντίστοιχη των ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Μετά την απομάκρυνση του Ντολάχ Σαλέχ από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, η κυβέρνηση της χώρας ετοιμάζεται να καθαιρέσει τους διοικούντες την ομοσπονδία της χώρας.

Ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Κχάιρι Τζαμαλουντίν, ανήγγειλε ότι θα λάβει δραστικά μέτρα με επίκεντρο την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. "Μπορώ να τιμωρήσω την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, όπως έκανε και η Ινδονησία. Είναι αρκετό καιρό σ' αυτές τις θέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να συνεχιστεί, αυτό."

Εάν η κυβέρνηση της Μαλαισίας επέμβει στα διοικητικά του ποδοσφαίρου, τότε αυτό θα φέρει σοβαρές κυρώσεις στην εθνική ομάδα της χώρας, όπως συνέβη με την Ινδονησία που τον περασμένο Ιούνιο τιμωρήθηκε από τη FIFA με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά και από το Asian Cup του 2019.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ