ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίμησαν τον αδικοχαμένο Πουέρτας Σεβίλλη - Ρόμα

Τίμησαν τον αδικοχαμένο Πουέρτας Σεβίλλη - Ρόμα
Πουέρτας

Σεβίλλη και Ρόμα τίμησαν τη μνήμη του Αντόνιο Πουέρτας το βράδυ της Πέμπτης (10/8) στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν". Νίκη με 2-1 για την ομάδα της Ανδαλουσίας. (PHOTO, VIDEO).

Το εφετινό "Antonio Puerta Trophy", το ετήσιο παιχνίδι που διοργανώνει από το 2008 η Σεβίλλη στη μνήμη του αδικοχαμένου της παίκτη, Αντόνιο Πουέρτα, έγινε με τη Ρόμα. Το βράδυ της Πέμπτης (10/8) οι Ανδαλουσιάνοι υποδέχτηκαν τους "τζαλορόσι" στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", όπου το παρών έδωσαν 30.000 θεατές.

Ήταν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του Ισπανού, που έφυγε από τη ζωή το 2007. Αναφορικά με το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 73' με τον Εσκουδέρο, ενώ το 2-0 έκανε στο 90' ο Νολίτο.

Τίμησαν τον αδικοχαμένο Πουέρτας Σεβίλλη - Ρόμα
Ρόμα, Σεβίλλη, Ντε Ρόσι

Η Ρόμα μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις, με σουτ του Τζέκο έξω από την περιοχή. Φυσικά το σκορ ελάχιστη σημασία είχε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. "Ευχαριστούμε που μας καλέσατε να είμαστε μέλος αυτής της ειδικής και συναισθηματικής βραδιάς" ανέφερε σε tweet που έκανε η Ρόμα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Μερκάδο, Μοντόγια, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Παρέχα, Ενζονζί, Μπανέγα, Κρον-Ντέλι, Μπεν Γιεντέρ, Χοακίν Κορέα. Έπαιξαν και οι: Νολίτο, Κορσιά, Κίερ, Νταβίντ Σορία, Μουριέλ, Χεσούς Νάβας, Πιζάρο, Γκάνσο, Μπόρχα Λάσο.

ΡΟΜΑ: Άλισον, Πέρες, Μανωλάς, Μορένο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Στρόουτμαν, Περότι, Τζέκο, Ντεφρέλ. Έπαιξαν και οι: Τζένγκιζ, Φάσιο, Πελεγκρίνι, Γκοναλόν, Ζέρσον, Ζουάν Ζεζούς.

Photo credits: @ASRomaEN

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ