ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θυμάστε τον Πίνο; Βρήκε ομάδα μετά από δυο χρόνια!

Θυμάστε τον Πίνο; Βρήκε ομάδα μετά από δυο χρόνια!
Πίνο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από δυο χρόνια και κάτι μήνες, ο... τρελο-Πίνο, που πέρασε από τον Ολυμπιακό, βρήκε ομάδα (VIDEOS)!

Τι καλύτερο για μια νέα μεταγραφή από το να κάνει ντεμπούτο με δυο ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 2-0 και την επόμενη από τα δικά του πόδια να μπει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης;

Έτσι ακριβώς ξεκίνησε στον Ολυμπιακού ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Δυο ασίστ απέναντι στην Βέροια και μία με τον Λεβαδειακό τον Γενάρη του 2013. Πότε ξαναέπαιξε;

Στον... τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο του 2013. Από τότε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αναζητείται. Πήγε για ένα μικρό διάστημα στην Γαλλία για λογαριασμό της Μπαστιά, όμως αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια και αναχώρησε για άλλες πολιτείες.

Δυο χρόνια και κάτι μήνες μετά την τελευταία επίσημη εμφάνιση του, ο Πίνο βρήκε τελικά ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και αυτή είναι η Ουνιβερσιτάριο από το Περού, με έδρα το Monumental χωρητικότητας 80,093 θεατών!

Τώρα πόσο καιρό θα παραμείνει εκεί; Όρκο δεν παίρνουμε. Αν αρχίσει τα... τρελά του, τότε σε λίγο καιρό να βγει ξανά στην αγορά στα 29 του χρόνια. Ας θυμηθούμε όμως τα δυο σούπερ παιχνίδια που έκανε στην Ελλάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ