ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύμα ρατσισμού (ξανά) ο Χουλκ

Θύμα ρατσισμού (ξανά) ο Χουλκ

Ο Χουλκ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο 2-2 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Σπαρτάκ Μόσχας για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Τι είπε ο ίδιος και ποια ήταν η αντίδρασή του στο τέλος του αγώνα (VIDEO).

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Χουλκ κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στον αγώνα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Τορπέντο Μόσχας. Μάλιστα, η ομάδα της πρωτεύουσας τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Στο ματς της Ζενίτ με την Σπαρτάκ Μόσχας (2-2), ο Βραζιλιάνος επιθετικός για μια ακόμη φορά άκουσε τον... οχετό από την εξέδρα, κάτι που δυστυχώς στη Ρωσία εμφανίζεται συχνά πυκνά και δεν λέει το φαινόμενο να εξαλειφθεί.

Ο Χουλκ πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών άκουσε πάλι διάφορα για το χρώμα του δέρματός του και ο ίδιος απάντησε με... φιλάκια προς την κερκίδα στο φινάλε, κάτι που θα επαναλάβει σε αντίστοιχο περιστατικό.

"Θα συνεχίσω να στέλνω φιλάκια και να απαντάω με την απόδοσή μου στο χορτάρι. Τέτοια θέματα δεν πρέπει να συζητιούνται", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χουλκ, όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή του.

Αυτό ήταν το έκτο τέρμα του στη φετινή ρωσική Λίγκα και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, ενώ η Ζενίτ είναι 3η στη βαθμολογία, ενώ στην κορυφή βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ