ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την επόμενη εβδομάδα στην Κίνα ο Ινιέστα

Roma's Kevin Strootman, rear, runs after Barcelona's Andres Iniesta as he takes a shot on goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman, rear, runs after Barcelona's Andres Iniesta as he takes a shot on goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Αντρές Ινιέστα, σύμφωνα με Ισπανούς δημοσιογράφους, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα με τη φανέλα της Chongqing Dangdai F.C, μεταγραφή που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, αποτελεί μέλος της ισπανικής ομάδας από το 2001 έχοντας κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 4 Champions League.

Ο 33χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση αναφορικά με το μέλλον του με τη λήξη του Σαββατιάτικου (21/04) τελικού απέναντι στη Σεβίλλη.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο πως στη μεταγραφή του στην Κίνα πιθανό ρόλο θα παίξει και η προώθηση της οινοποιητικής επιχείρησης που διαθέτει.

Σήμερα (20/04) Ισπανοί δημοσιογράφοι ήρθαν να επιβεβαιώσουν τη μεταγραφή του μέσου των "μπλαουγκράνα" στην Άπω Ανατολή. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζόρντι Μαρτί της Cadena SER, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: "η κινεζική ιστοσελίδα live streaming 'PPTV', η οποία αποτελεί το φορέα μετάδοσης τηλεοπτικών πλάνων του ισπανικού πρωταθλήματος στην Κίνα, αξιώνει να αναλάβει τη μεταγραφή του Αντρές στην Chongqing Dangdai F.C., ελλείψει επίσημης ανακοίνωσης. Σε αυτήν την κίνηση εμπλέκεται και ο επιχειρηματίας Τζιανγκ Λιζχάνγκ, ο οποίος το 2017 αγόρασε το 90% της ομάδας".

Ο έτερος Ισπανός δημοσιογράφος, Ζεράρντ Ρομέρο, με τη σειρά του ανάρτησε τα εξής: "Την επόμενη εβδομάδα η επίσημη ανακοίνωση. Ο Αντρές Ινιέστα στο δρόμο για την Chongqing Dangdai F.C.".

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ