ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τηλεσχολιαστής στη Μαλαισία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Τηλεσχολιαστής στη Μαλαισία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα
Ζιλμπέρτο Σίλβα

Στη Μαλαισία βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος είναι καλεσμένος σε τηλεοπτικό δίκτυο της ασιατικής χώρας, προκειμένου να σχολιάσει το Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης. (PHOTOS).

Καλεσμένος του τηλεοπτικού δικτύου "Astro" της Μαλαισίας είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, προκειμένου να σχολιάσει την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος, που βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να αναλάβει πόστο στην ομάδα, βρέθηκε την Τρίτη (3/5) στην Κουάλα Λουμπούρ, αποδεχόμενος την σχετική πρόσκληση. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής λατρεύεται από τον κόσμο του "τριφυλλιού" και καθημερινά λαμβάνει ουκ ολίγα μηνύματα.

"Μεγάλος αρχηγός, σπουδαίος χαρακτήρας. Σε θέλουμε πίσω στον Παναθηναϊκό", "γύρνα στον Παναθηναϊκό και κάν' τον πάλι δυνατό" γράφουν μεταξύ άλλων στον Ζιλμπέρτο φίλοι των "πρασίνων" στο instagram του.

Agora vai,Deus no comando.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gilberto Silva (@gilbertosilvaofficial) στις

Pronto para UEFA CHAMPIONS LEAGUE ,Bayer x Atletico de Madri. Read for UEFA CHAMPIONS LEAGUE , Bayer x Atletico de Madri. #kualalumpurmalaysia #kualalumpurcity #kualalumpur #kualalumpurtower #gilbertosilva #lagoadaprata #ucl

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gilberto Silva (@gilbertosilvaofficial) στις

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ