ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλουν τον Σιμεόνε έστω και... part time στην εθνική Αργεντινής

Θέλουν τον Σιμεόνε έστω και... part time στην εθνική Αργεντινής
Σιμεόνε PHOTOGRAPH: AFLO/REX

Η εν πολλοίς διαλυμένη ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής συζητά μέσω υπολογιστή (!) με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ώστε να αναλάβει την εθνική ομάδα ακόμα και part time.

Δεν έχει πρόεδρο, ουδείς ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές, δεν διαθέτει ηγεσία, κανένα πλάνο, καθόλου χρήματα και καμία στρατηγική. Όλα τα προαναφερθέντα αφορούν την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής, η οποία είναι πεσμένη στα γόνατα και ψάχνει τρόπους να σηκωθεί μετά και το τελευταίο στραπάτσο στο επετειακό Copa America που άφησε πολλές "πληγές". Μέχρι και ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως σταματά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μέσα σε όλα αυτά, στην Αργεντινή ψάχνουν τον διάδοχο του Τάτα Μαρτίνο. Η κρίση στην Ομοσπονδία είναι δεδομένη, κανείς δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις, παρόλα αυτά πρέπει να βρεθεί ένας ομοσπονδιακός, που θα σηκώσει το βαρύ φορτίο και θα επαναφέρει την "σελέστε" στον δρόμο των επιτυχιών. Εκείνος που θεωρείται σωτήρας, δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Σιμεόνε...

Ναι, ο κόουτς της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται ο πλέον κατάλληλος, αλλά με ένα... μικρό πρόβλημα. Δεν είναι διαθέσιμος, αφού δεν προτίθεται να παρατήσει τους "ροχιμπλάνκος" για την εθνική. Εντούτοις, στην Ομοσπονδία δεν θα είχαν πρόβλημα να αναλάβει... part time, κρατώντας την θέση του στην ομάδα του. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συζήτηση μαζί του αυτή την εβδομάδα μέσω... υπολογιστή, αφού δεν υπάρχει χρήμα ούτε για ταξίδι στη Μαδρίτη.

Η προσωρινή διοίκηση θα μιλήσει μαζί του και εκεί θα φανούν και οι δικές του προθέσεις. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να πειστεί να δεχτεί την θέση, με την Ομοσπονδία να στρέφεται από 'κει και πέρα σε εναλλακτικές λύσεις για το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό. Πάντως, ο Σιμεόνε είναι ο μεγάλος στόχος και ο πλέον κατάλληλος για να επαναφέρει την ηρεμία και την αισιοδοξία στην εθνική Αργεντινής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ