ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει Σμάιχελ η Άρσεναλ

Θέλει Σμάιχελ η Άρσεναλ

Την απόκτηση του Κάσπερ Σμάιχελ επιθυμεί η Άρσεναλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της δανέζικης εφημερίδας BT και θα προσπαθήσει να τον φέρει στο Λονδίνο το καλοκαίρι.

Μπορεί να ισχύει πως "ενός κακού μύρια έπονται", εντούτοις κάποιος μπορεί να επικαλεστεί και το... ανάποδο. Η εξαιρετική σεζόν του Κάσπερ Σμάιχελ στα γκολπόστ της Λέστερ και η προσωπική του... σφραγίδα στην κατάκτηση του τίτλου στην Championship, δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά, αφού ήδη αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του το επικείμενο καλοκαίρι, καθώς μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με την δανέζικη εφημερίδα BT , ο υιός του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιεντ, Πίτερ Σμάιχελ, βρίσκεται στο στόχαστρο σπουδαίων ομάδων, με τελευταία που τον έχει στη λίστα της να είναι η Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Δανός γκολκίπερ βρίσκεται στα... κιτάπια της Μίλαν, της Σαουθάμπτον και του Ολυμπιακού, με τους "κανονιέρηδες" να ερίζουν για να τον φέρουν στο Λονδίνο.

Ο Αρσεν Βενγκέρ φέρεται να θέλει να τον υπογράψει, ώστε να φέρει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο Σέζνι, μιας και οι Φαμπιάνσκι και Βιβιάνο θα αποτελέσουν παρελθόν.

Τα δημοσίευματα στην Δανία αναφέρουν πως η Μίλαν έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον τον Γενάρη, αλλά μόνο η Άρσεναλ μπορεί να του προσφέρει το δέλεαρ του Champions League.

Το ερώτημα που τίθεται, είναι αν θα προτιμήσει να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα και να βρίσκεται στο κατόπι του Σέζνι ή είναι έτοιμος να διεκδικήσει την θέση του βασικού στα γκολπόστ των Λονδρέζων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ