ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει τον Λέσκοτ η Γουλβς

Θέλει τον Λέσκοτ η Γουλβς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Τζόλεον Λέσκοτ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της η Γουλβς. Ο Άγγλος αμυντικός διέκοψε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ψάχνει την επόμενή του ομάδα.

Στο στόχαστρο της Γουλβς φέρεται να βρίσκεται ο Τζόλεον Λέσκοτ. Ο 34χρονος αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν απ' την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, ο Λέσκοτ θα απασχολήσει τη Γουλβς τον προσεχή Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγγλικός σύλλογος δεν τα πηγαίνει καλά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Βρίσκεται στην 20η θέση της Τσάμπιονσιπ κι απέχει δύο βαθμούς απ' τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως είναι λογικό, ο προπονητής, Πολ Λάμπερτ, επιθυμεί την έλευση κεντρικού αμυντικού, μιας και η ομάδα του δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία.

Μάλιστα, αν ισχύει το "φλερτ" ανάμεσα στους "λύκους" και τον Λέσκοτ, τότε ο δεύτερος θα επιστρέψει στον σύλλογο, στον οποίο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άγγλος αγωνίστηκε στη Γουλβς απ' το 2000 έως το 2006, μετρώντας 235 συμμετοχές και 13 γκολ.

Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι, Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, Άστον Βίλα και ΑΕΚ. Σε ομαδικό επίπεδο έχει στεφθεί πρωταθλητής Αγγλίας με τη Σίτι δύο φορές (2011/12, 2013/14). Ακόμα, αγωνίστηκε στην εθνική ομάδα απ' το 2007 έως το 2013, καταγράφοντας 26 συμμετοχές κι ένα τέρμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ