ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει τον Κουτρουμπή η ΤΣΣΚΑ Σόφιας

PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί ο Γιώργος Κουτρουμπής να έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αφού δεν ήταν στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ παράλληλα βρίσκεται στα δικαστήρια με το "τριφύλλι", αξιώνοντας 475.000 ευρώ για δεδουλευμένα του και όχι μόνο, εντούτοις κοιτάζει και το μέλλον του.

Ο 26χρονος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του, με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας να μπαίνει εσχάτως στο παιχνίδι για να αποσπάσει την υπογραφή του. Για τον ποδοσφαιριστής έχουν δείξει ενδιαφέρον η Κοπεγχάγη και ομάδες από την Τουρκία, με τους Βούλγαρους να ενδιαφέρονται επίσης

Το δημοσίευμα του "topsport.bg" αναφέρει πως η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να συμφωνήσει μαζί του, μιας και υπάρχουν και ανταγωνιστές, ενώ ο ίδιος μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, προτού πάρει την τελική του απόφαση. Η βουλγαρική ομάδα φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζέρ του, τον Κάρλος Γκονσάλβες.

Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος Βουλγαρίας με 47 βαθμούς έπειτα από 20 αγωνιστικές και απέχει έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ