ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να παίξει στην Αγγλία ο Πάτο

Θέλει να παίξει στην Αγγλία ο Πάτο

Ο Αλεσάντρε Πάτο υπογράμμισε σε δηλώσεις του πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετεγγραφής σε κάποια αγγλική ομάδα.

Στην Ευρώπη θέλει να επιστρέψει ο Αλεσάντρε Πάτο και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επιθυμούσε να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έκανε καριέρα στο Καμπιονάτο και στη Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Premier League.

Οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Πάτο, ενώ την περίπτωσή του φέρεται να παρακολουθεί και η Μπαρτσελονα. Ο ίδιος ανέφερε στην εφημερίδα "Telegraph" ότι "θα ήθελα να έρθω κάποια στιγμή στην Αγγλία, διότι θεωρώ ότι η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

"Τώρα, είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και θα ήθελα να γράψω μια καινούργια ιστορία στην Ευρώπη. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Έχω ξανά όνειρα για την καριέρα μοτ και είναι επιθυμία μου να δημιουργήσω αυτή τη νέα ιστορία, μια καλή και νέα ιστορία"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ