ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να γίνει πρόεδρος της Σενεγάλης ο Ελ Χατζί Ντιούφ!

Θέλει να γίνει πρόεδρος της Σενεγάλης ο Ελ Χατζί Ντιούφ!

Την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική πήρε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ελ Χατζί Ντιούφ. Τι δήλωσε για το θέμα.

Τη δόξα του Ζορζ Γουεά φαίνεται πως ζήλεψε ο Ελ Χατζί Ντιούφ. Ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Συγκεκριμένα, ο Ντιούφ θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Σενεγάλης, θέλοντας να γίνει "στρατιώτης για τους νέους", όπως ο ίδιος δήλωσε.

"Φροντίζω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Για πολλά χρόνια, συνήθιζα να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά τώρα ξεκινάω μια νέα καριέρα, αυτή του πολιτικού.

Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την πολιτική, γιατί πολλοί άνθρωποι στη Σενεγάλη περιμένουν να αλλάξω πολλά πράγματα. Με έχουν ως πρότυπο. Είμαι έτοιμος να το κάνω.

Αυτό είναι το μέλλον μου. Έχω πάθος για την πολιτική", δήλωσε.

Ο Ελ Χατζί Ντιούφ έχει μακρά πορεία στα αγγλικά γήπεδα με τις φανέλες των Λίβερπουλ, Μπόλτον, Σάντερλαντ και Μπλάκμπερν μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε πως είναι ο δεύτερος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που διεκδικεί την προεδρία αφρικανικής χώρας, μετά τον Ζορζ Γουεά, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2017 εκλέχθηκε πρόεδρος της Λιβερίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ