ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να γίνει πρόεδρος της FIFA ο Ζίκο

Θέλει να γίνει πρόεδρος της FIFA ο Ζίκο
Ζίκο PHOTOGRAPH: BUDA MENDES/FIFA VIA

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο για τη θέση του προέδρου στην FIFA μετά την παραίτηση του Ζεπ Μπλάτερ.

Λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στην κορυφή της FIFA, ο Ζεπ Μπλάτερ δήλωσε παραίτηση και η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα κληθεί να εκλέξει νέο ηγέτη τις προσεχείς μέρες.

Εκτός από τον Λουίς Φίγκο και τον Αλί Μπιν Αλ-Χουσεΐν, άλλο ένα όνομα βγήκε στο φως της δημοσιότητας, κυρίως από ΜΜΕ στην Λατινική Αμερική.

Αυτό είναι του Ζίκο! Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Γερμανία με σκοπό να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα.

Μάλιστα το επιβεβαίωσε με ποστ του στο facebook:

"Γιατί όχι; Η ζωή μου ήταν πάντα το ποδόσφαιρο. Το πάθος μου αναγνωρίζεται από όλους, ενώ έχω το σεβασμό στην Βραζιλία και τον υπόλοιπο κόσμο. Το συζήτησα σε δείπνο με τη γυναίκα μου. Με στηρίζει όπως και τα παιδιά μου. Υπήρξα υπουργός αθλητισμού, ενώ έχω εμπειρία και από την Ιαπωνία. Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω από την πολιτική.

Ξέρω πως αυτή τη στιγμή δεν έχω την υποστήριξη άλλων, όμως είναι ανοιχτός για την FIFA. Είναι μία ιδέα... ποιος ξέρει".

Por que não? Minha vida sempre foi dentro do futebol. Uma paixão que exerci com seriedade e respeito no Brasil e em...

Posted by Zico - Arthur Antunes Coimbra on Tuesday, 2 June 2015
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ