ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Θέλει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκουαρδιόλα"

"Θέλει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκουαρδιόλα"
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Σύμφωνα με την "Daily Mail" που επικαλείται πηγή κοντά στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Καταλανός προπονητής θα ήθελε να δουλέψει στην Αγγλία και σε αυτή την περίπτωση προτιμά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσο το μέλλον του βρίσκεται στον "αέρα", τόσο θα αναπτύσσεται σεναριολογία αναφορικά με το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Μπάγερν Μονάχου είναι δεδομένο ότι θέλει να τον κρατήσει στην άκρη του πάγκου της, όμως ο ίδιος είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θέλει να μείνει στη Βαυαρία και μετά το πέρας του καλοκαιριού, όταν και ολοκληρώνεται η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο ίδιος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Χέρτα Βερολίνου και τη νέα νίκη της Μπάγερν με 2-0 σχετικά με το ποιο είναι το στοιχείο-κλειδί που θα καθορίσει την τελική του απόφαση, αλλά πήγε... παρακάτω, δεν ήθελε να απαντήσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακουστεί εντόνως και μάλιστα αρκετοί έχουν ως δεδομένο πως θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μανουέλ Πελεγκρίνι στους "Πολίτες". Το ρεπορτάζ της "Daily Mail" πάντως, δίνει μια νέα οπτική στα πράγματα. Όχι σχετικά με το αν ο προορισμός του θα είναι η Αγγλία και το Μάντσεστερ, αλλά το ποια θα ομάδα θα "κλέψει" την υπογραφή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της που επικαλείται πηγή κοντά στον Καταλανό προπονητή, ο Γκουαρδιόλα θέλει να δουλέψει στην Premier League και σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "κόκκινων διαβόλων". Βέβαια, υπάρχει ο Λουίς Φαν Χάαλ εκεί και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017, με τον Πεπ να μην έχει πρόβλημα ακόμα και να καθίσει ένα χρόνο, αναλαμβάνοντας μετά το πέρας του συμβολαίου του Ολλανδού κόουτς.

Όπως και να 'χει, είναι δεδομένο πως θα γραφτούν πολλά για τον 44χρονο και το μέλλον του. Είναι το πιο hot προπονητικό όνομα, άπαντες γνωρίζουν πως είναι σε θέση να φτιάχνει ομάδες και αυτές να επιτυγχάνουν, παίζοντας παράλληλα και θελτικό ποδόσφαιρο, επομένως οι "μνηστήρες" είναι πολλοί. Η Μπάγερν δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα και το σίγουρο είναι πως θα... απλωθούν πολλά εκατομμύρια για την αφεντιά του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ