ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέβες, η μεγάλη επιστροφή

Τέβες, η μεγάλη επιστροφή

Ο Κάρλος Τέβες ξαναβρήκε δίχτυα στο CL μετά από σχεδόν 5,5 χρόνια και τώρα ετοιμάζεται για ένα ακόμα πιο ηχηρό comeback, με το να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Η χτεσινή βραδιά (16/9) ήταν ξεχωριστή για τον Κάρλος Τέβες καθώς όχι μόνο έσπασε την κατάρα που τον ήθελε "άσφαιρο" στο Champions League για 1988 ημέρες (!) αλλά σκόραρε δις, οδηγώντας τη Γιουβέντους σε νίκη με 2-0 επί της Μάλμε στην πρεμιέρα του Champions League.

Και επειδή ενός καλού μύρια έπονται, όλα δείχνουν πως η επιστροφή του στα γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν θα είναι το μοναδικό ευχάριστο γεγονός για τον "Απάτσε" αυτό το διάστημα καθώς έπεται και η επιστροφή στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο 30χρονος άσος δεν έκανε το ταξίδι στη Βραζιλία για το πρόσφατο Μουντιάλ και έχει συμπληρώσει 3 χρόνια και 2 μήνες μακριά από την "αλμπισελέστε" (το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 16 Ιουλίου 2011 όπου η Αργεντινή αποκλείστηκε από την Ουρουγουάη στο Κόπα Αμέρικα), ωστόσο όλα δείχνουν πως μετράει ημέρες για να "βγει από το ψυγείο".

"Βλέπω τον Τέβες για το 9άρι της ομάδας", φέρεται να είπε ο Τάτα Μαρτίνο, με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή να αναφέρουν πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να συμπεριλάβει τον Τέβες στην αποστολή της "αλμπισελέστε" ενόψει των προσεχών αγώνων της ομάδας.

Υπάρχουν μάλιστα αρκετοί που εκτιμούν πως η συμφιλίωση Μέσι-Τέβες (οι δυο τους βρέθηκαν στη Μόντσα για το Γκραν Πρι της F1) έπαιξε το ρόλο της καθώς ήταν "κοινό μυστικό" πως (και) εξαιτίας αυτής της κόντρας ο "Απάτσε" δεν φορούσε τη φανέλα της Αργεντινής το περασμένο διάστημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ