ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέβες: "Ούτε σε 50 χρόνια δεν θα φθάσουν οι Κινέζοι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο"

Τέβες: "Ούτε σε 50 χρόνια δεν θα φθάσουν οι Κινέζοι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο"

Μπορεί η Shanghai Shenhua να τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά ο Κάρλος Τέβες υποστηρίζει ότι η απόσταση που χωρίζει το κινέζικο από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι υπερβολικά μεγάλη.

Στη διαφορετική φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο Κινέζοι και Ευρωπαίοι απέδωσε ο Αργεντινός επιθετικός της Shanghai Shenhua, Κάρλος Τέβες, την απόσταση που χωρίζει το επίπεδο του αθλήματος στις δύο ηπείρους.

"Δεν νομίζω ότι οι κινέζικες ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν κάποιες μεγάλες ευρωπαϊκές. Ακόμη κι έρθουν οι καλύτεροι παίκτες, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό και οι φίλαθλοι το αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι θα φθάσουν εκεί σε 50 χρόνια.

Δεν είναι πολύ δυνατοί. Τεχνικά δεν είναι πολύ καλοί, αλλά νομίζω ότι ο νέος κανονισμός της κυβέρνησης (μείωση του αριθμού των ξένων ποδοσφαιριστών) θα βοηθήσει στο να ξεκινούν τα νέα παιδιά να παίζουν και να βελτιώνονται", υποστήριξε ο Κάρλος Τέβες, τον οποίον η ομάδα της Σανγκάης κατέστησε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ