ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησαν το Champions League

Τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησαν το Champions League

Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA οι Βερμάλεν, Μπράβο, Ντόουγκλας και Μασίπ δεν θεωρούνται πρωταθλητές Ευρώπης, διότι δεν έπαιξαν ούτε λεπτό στην διοργάνωση!

Στα επίσημα στατιστικά της η UEFA δεν θεωρεί πρωταθλητές Ευρώπης τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα, τους Τόμας Βερμάλεν, Κλαούντιο Μπράβο, Ντόουγκλας και Τζουζέπ Μασίπ.

Αυτό διότι δεν αγωνίστηκαν καθόλου φέτος στην διοργάνωση για λόγους τακτικής ή τραυματισμών. Ο κανονισμός το λέει αυτό και η UEFA δεν τους αναγνωρίζει ως πρωταθλητές.

Ο Κλαούντιο Μπράβο είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και έπαιζε πάντα στο πρωτάθλημα, με τον Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν να παίζει το Champions League.

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, κάποιοι έγραψαν πως η UEFA τους έχει πάρει πίσω τα μετάλλια, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν έχει γραφτεί καν στην Ισπανία.

Επίσης, κάποιοι έχουν βιαστεί να γράψουν πως η Μπαρτσελόνα δεν θα δώσει το bonus στην Άρσεναλ για την κατάκτηση του Champions League στο πλαίσιο της μεταγραφής του Βερμάλεν (άλλα 4.000.000 ευρώ), αλλά επίσης δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ