ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Όσιγιεκ

Τεσσάρα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Όσιγιεκ

Η μεθεπόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, συνέτριψε με 4-1 την Όσιγιεκ κι οδηγεί την κούρσα του κροατικού πρωταθλήματος.

Είναι η καλύτερη ομάδα στην Κροατία αυτή τη στιγμή και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματά της. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ συνέτριψε με 4-1 την Όσιγιεκ για την αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Κροατίας.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της πρωτοπόρου του κροατικού πρωταθλήματος, ο Άρμιν Χοντζίτς. Ο 21χρονος Βόσνιος επιθετικός, άνοιξε το σκορ για την Ντίναμο στο 12ο λεπτό με τον Άνχελο Ενρίκες να διαμορφώνει το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Άρμιν Χόντζιτς στο 40ό λεπτό πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του και τρίτο της ομάδας του. Η μεθεπόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού - που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στο Μόναχο από την Μπάγερν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League - έκανε το 4-0 με τον Μούσα στο 79'. Το μόνο που κατάφερε η Όσιγιεκ, ήταν να μειώσει στο τελικό 4-1 με την Γκργκιτς στο 83ο λεπτό.

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Κροατίας με 23 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Ριέκα, η οποία δοκιμάζεται το Σάββατο στην έδρα της Μπέλουπο. Έχει την καλύτερη επίθεση (24 γκολ) και καλύτερα άμυνα (5 γκολ) στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της Ντίναμο: Εντουάρντο, Μάτελ, Γκονσάλο, Μούσα, Πίβαριτς (46' Μόρις), Μασάντο (66' Γκόγιακ), Κόριτς, Ρογκ, Σουντανί (46' Σόβσιτς), Ενρίκες, Χόντζιτς

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ