ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τέλος" η εθνική Αγγλία για Ρούνεϊ το 2018

BURTON-UPON-TRENT, ENGLAND - AUGUST 30:  Wayne Rooney of England talks during the England Press Conference at St George's Park on August 30, 2016 in Burton-upon-Trent, England.  (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
BURTON-UPON-TRENT, ENGLAND - AUGUST 30: Wayne Rooney of England talks during the England Press Conference at St George's Park on August 30, 2016 in Burton-upon-Trent, England. (Photo by Matthew Lewis/Getty Images) GETTY IMAGES

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική Αγγλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία γνωστοποίησε μέσω συνέντευξης ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κράτησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας ενόψει του πρώτου αγώνα των "τριών λιονταριών" για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει ωστόσο πως μετά το 2018 δεν θα αποτελεί πια μέρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

"Έχω μία φανταστική διεθνή καριέρα μέχρι στιγμής όπου πήρα μέρος σε πολλά παιχνίδια και απόλαυσα κάθε λεπτό αλλά κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος. Δεν είμαι μεγάλος, είμαι 30 και στη Ρωσία είναι καιρός για μένα να πω αντίο στο διεθνές ποδόσφαιρο.

"Τέλος" η εθνική Αγγλία για Ρούνεϊ το 2018

Σε περίπτωση που η Αγγλία προκριθεί στην τελική φάση του ερχόμενου Μουντιάλ, ο Ρούνεϊ θα σταματήσει στα 32 του χρόνια

Πήρα την απόφασή μου αλλά εξαρτάται από τον Σαμ Άλαρνταϊς, εάν με επιλέξει το Μουντιάλ στη Ρωσία θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχω. Υπήρχαν πάνω και κάτω αλλά είμαι υπερήφανος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρούνεϊ, ο οποίος μετράει ήδη 115 συμμετοχές με τα "τρία λιοντάρια" ενώ είναι και κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας του με 53 γκολ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ