ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τέλος" από το ποδόσφαιρο η Έβα Καρνέιρο

"Τέλος" από το ποδόσφαιρο η Έβα Καρνέιρο
© REUTERS

Η Έβα Καρνέιρο αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη της στον κόσμο του ποδοσφαίρου καθώς από την Πέμπτη θα πιάσει δουλειά σε ιδιωτική κλινική ως γιατρός εξειδικευμένη στον αθλητισμό.

Η πρώην γιατρός της Τσέλσι, η οποία παραμένει σε δικαστική διαμάχη με τον Ζοζέ Μουρίνιο μετά την αποχώρησή της από το "Stamford Bridge" τον Σεπτέμβριο του 2015, γυρίζει οριστικά την πλάτη της στο ποδόσφαιρο μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιδιωτική κλινική του Γιβραλτάρ "Specialist Medical Clinic", από την Πέμπτη (31/3) θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα η 42χρονη πρώην υπάλληλος των Λονδρέζων, με την ιδιότητα της εξειδικευμένης ιατρού στον αθλητισμό.

"Τέλος" από το ποδόσφαιρο η Έβα Καρνέιρο
© GETTY IMAGES EUROPE

Σημειώνεται πως η Καρνέιρο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στις εξέδρες του "Victoria Stadium" στο Γιβραλτάρ, ούσα επίσημη προσκεκλημένη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (κατάγεται από το Γιβραλτάρ) στο πλαίσιο της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης με την Λετονία (ήττα με 5-0).

"Τέλος" από το ποδόσφαιρο η Έβα Καρνέιρο
© GIBIMAGES

"Η Έβα Καρνέιρο είναι μία από μας", ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα, δείγμα του πόσο αγαπητή και δημοφιλής είναι στο φίλαθλο κοινό του Γιβραλτάρ η πρώην γιατρίνα της Τσέλσι.

Eva CarneiroGibraltarian Sports Physician Doctor, Eva Carneiro (formerly of Chelsea Football Club, Olympic Medical...

Posted by Specialist Medical Clinic on Tuesday, March 29, 2016
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ