ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από την εθνική Μεξικού ο Ερέρα

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 17:  Head coach Miguel Herrera of Mexico gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Mexico at Castelao on June 17, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 17: Head coach Miguel Herrera of Mexico gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Brazil and Mexico at Castelao on June 17, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μιγκέλ Ερέρα, όπως αναμενόταν, απομακρύνθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Μεξικού μετά από επίθεση σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Gold Cup 2015, που διεξήχθη στις ΗΠΑ (δυο ματς έγιναν στον Καναδά), ο πάγκος της εθνικής Μεξικού είναι "ορφανός". Ο Μιγκέλ Πιόχο Ερέρα απομακρύνθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά την επίθεση στο δημοσιογράφο της τηλεόρασης της χώρας, Azteca Tv, Κριστιάν Μαρτινόλι.

Ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στο αεροδρόμιο, ενώ ήδη κυκλοφόρησε και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Μιγκέλ Ερέρα να είναι εξοργισμένος. Άλλωστε ο Μεξικανός τεχνικός είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και συχνά... εκτροχιάζεται.

"Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά μου στο επεισόδιο που είχα με το δημοσιογράφο. Με λυπεί που αφήνω τον πάγκο της εθνικής ομάδας γι' αυτό το λόγο, μιας και τα αθλητικά αποτελέσματα ήταν στη μεγάλη του πλειοψηφία εντός των στόχων", αναφέρει η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Μιγκέλ "Πιόχο" Ερέρα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ