ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από τη Θέλτα ο Μορ λόγω δεύτερου πειθαρχικού παραπτώματος σε ένα μήνα

Τέλος από τη Θέλτα ο Μορ λόγω δεύτερου πειθαρχικού παραπτώματος σε ένα μήνα
AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη Θέλτα ο Εμρέ Μορ, με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να αποβάλλεται για 2η φορά μέσα σε έναν μήνα από την προπόνηση της ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2017 η Θέλτα προχώρησε στη μεταγραφή του 20χρονου Τούρκου Εμρέ Μορ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με το κόστος να ανέρχεται στα 20.000.000€, ποσό που αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου.

Ωστόσο, το μέλλον του στην ομάδα της Γαλικίας δεν αναμένεται έχει συνέχεια καθώς ο ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε από την προπόνηση της ομάδας για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα.

Τον προηγούμενο μήνα ο Μορ αποβλήθηκε από την προπόνηση και παραγκωνίστηκε από την πρώτη ομάδα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, με τον νεαρό παίκτη να φτάνει αργοπορημένος στην προπόνηση μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με τη Σεβίλλη (07/04).

Ο προπονητής του, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ τον άφησε εκτός ενδεκάδας για τρία παιχνίδια (με Λεγανές, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια), με τον Μορ να απολογείται και να επιστρέφει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά αυτών των αναμετρήσεων. Ωστόσο, η επαναφορά στην πρώτη ομάδα δεν κράτησε πολύ καθώς ο Μορ αποβλήθηκε εκ νέου από την προπόνηση της Τρίτης (01/05).

Χθες (02/05) δεν παρευρέθη καν στην προπόνηση και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Γαλικίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως τον περασμένο Δεκέμβρη ο Μορ είχε λάβει προειδοποίηση από τον προπονητή του ότι θα πρέπει να συμμετέχει με περισσότερο θέρμη στις υποχρεώσεις της ομάδας κάνοντας του ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην τεχνική ικανότητα του για την καθιέρωσή του στην βασική ενδεκάδα.

Photo credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ