ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τέλος" από Μπόκα ο Αρουαμπαρένα

"Τέλος" από Μπόκα ο Αρουαμπαρένα

Ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς, με την διοίκηση των "Xeneizes" να παίρνει αυτή την απόφαση ελέω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς, με τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα να "πληρώνει το μάρμαρο" για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Μπουένος Άιρες το τελευταίο διάστημα και να βλέπει την πόρτα της εξόδου μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο "Μπομπονέρα".

Το ματς που κόστισε περισσότερο στον άλλοτε άσο της ΑΕΚ ήταν η ήττα με 1-0 από την Ράσινγκ Κλουμπ, με τον πρόεδρο Ντάνιεν Ανχελίτσι να τον συναντάει το βράδυ της Δευτέρας και να του ανακοινώνει την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την αποπομπή του.

"Τέλος" από Μπόκα ο Αρουαμπαρένα

Τα αργεντίνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Αρουαμπαρένα εξέφρασε στον πρόεδρο την επιθυμία του να παραμείνει, δηλώνοντάς του την πίστη πως στα επόμενα παιχνίδια θα έρχονταν οι νίκες για να βελτιωθεί το κλίμα μέσα στην ομάδα (9η στο πρωτάθλημα), όμως η απόφαση ήταν ειλημμένη και ο 40χρονος αποχώρησε από τη Μπόκα λίγους μήνες αφότου πανηγύρισε μαζί της πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του (καθήκοντα υπηρεσιακού θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ρολάντο Σκιάβι), οι "Γενοβέζοι" έχουν αρχίσει ήδη το ψάξιμο και σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα τους είναι αυτό του πρώην τεχνικού της Παλέρμο, Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ