ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος απ' την Αλ Βασλ ο Μπαρμπόζα

Τέλος απ' την Αλ Βασλ ο Μπαρμπόζα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόζα αποχαιρέτησε μέσω Instagram τους φιλάθλους της Αλ Βασλ κι απ' ό,τι φαίνεται βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλντερ Μπαρμπόζα αποφάσισε να αποχωρήσει απ' την ΑΕΚ με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα της Αλ Βασλ. Ο Πορτογάλος άσος αποτελούσε προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Μαρτίν Ροδόλφο Αρουαμπαρένα.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον ίδιο, αφού απ' τον Ιανουάριο κι ύστερα αποτελεί ουσιαστικά "ξένο σώμα". Γι' αυτό το λόγο και "ψάχτηκε" για επιστροφή στην Ένωση, χωρίς ωστόσο η προσπάθειά του να αποφέρει καρπούς. Παρ' όλα αυτά, όπως φαίνεται, η ώρα της αποχώρησης ήρθε για τον Πορτογάλο, ο οποίος αποχαιρέτησε μέσω Instagram τους φίλους της ομάδας, αλλά και τους συμπαίκτες του.

"Δεν ξέρω αν 'θα τα πούμε σύντομα' ή είναι το 'αντίο'. Όμως, δεν μπορούσα να φύγω χωρίς να πω ευχαριστώ σ' όλους τους φιλάθλους της Αλ Βασλ, τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό μου καθημερινά και έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να νιώσω καλά σε μία απίστευτη χώρα. Όμως, ειδικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν, για τον σεβασμό που μου έδειξαν, αλλά και για όσα μου έμαθαν. Υπάρχει μία πιθανότητα να παίξουμε ξανά μαζί, αλλά αν αυτό δεν συμβεί, ελπίζω να ακούσω τα ονόματά σας σε μία επικείμενη επιτυχία. Σας ευχαριστώ όλους", ήταν το μήνυμα του.

Δείτε την ανάρτηση:

Τέλος απ' την Αλ Βασλ ο Μπαρμπόζα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ