ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τελείωσε" τον Αντριάνο η Ατλέτικο

"Τελείωσε" τον Αντριάνο η Ατλέτικο

Ο Αντριάνο δεν εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις της Ατλέτικο Παραναένσε και μετά από την "επίσκεψή" του σε ένα νυχτερινό κέντρο είδε την πόρτα της εξόδου από τους Βραζιλιάνους.

Μόλις δύο μήνες διήρκεσε η παρουσία του Αντριάνο στην Ατλέτικο Παραναένσε. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ήταν απόντας από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι "πιάστηκε" να διασκεδάζει σε νυχτερικό κέντρο τα ξημερώματα της Παρασκευής οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να διακόψουν το συμβόλαιό του.

"Τελείωσε" τον Αντριάνο η Ατλέτικο
AFP IMAGEFORUM

"Ο επιθετικός Αντριάνο Λέιτε Ριμπέιρο δεν αποτελεί πια μέρος της Ατλέτικο Παραναένσε. Η απόφαση πάρθηκε από την ομάδα και τον παίκτη σε συνάντηση που είχαν.

Η Ατλέτικο Παραναένσε εύχεται στον Αντριάνο κάθε τύχη στη συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου με την οποία γνωστοποίησε το "διαζύγιο".

"Τελείωσε" τον Αντριάνο η Ατλέτικο

"Είμαι ευγνώμων στην Ατλέτικο που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στη δράση. Λυπάμαι για το πως εξελίχτηκαν τα πράγματα αλλά τώρα θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει: να παίζω ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Αντριάνο.

Σημειώνεται πως ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε μεσοβδόμαδα με τη φανέλα της Ατλέτικο κόντρα στην Στρόνγκεστ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με το τέρμα αυτό να είναι το πρώτο του μετά από δύο ολόκληρα χρόνια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ