ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τατουάζ του Σέρχιο Ράμος με 4 Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο (PHOTO)

Spain's Sergio Ramos applauds to the fans prior to the group B match between Iran and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Spain's Sergio Ramos applauds to the fans prior to the group B match between Iran and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) (AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN)

Ο Σέρχιο Ράμος εδώ και χρόνια έχει στις δυο του γάμπες τατουάζ με την κούπα του Champions League που κατέκτησε με τη Ρεάλ και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ισπανία. Πλέον όμως πρόσθεσε και αυτό του Κιέβου. (PHOTO)

Η αγάπη του Σέρχιο Ράμος για τα τατουάζ είναι γνωστή. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, στην οποία φαίνονται τα δυο τρόπαια που έχει στις γάμπες του. Στο αριστερό πόδι έχει την κούπα του Champions League που πήρε με τη "Βασίλισσα".

Μάλιστα από πάνω έχει σημειώσει τις χρονιές κατά τις οποίες κατακτήθηκαν τα τρόπαια του Champions League και τις πόλεις στις οποίες έγιναν οι τελικοί. Δηλαδή: Λισσαβώνα 2014, Μιλάνο 2016, Κάρντιφ 2017. Ενώ πριν από λίγες μέρες πρόσθεσε και Κίεβο 2018.

Στο δεξί του πόδι είναι "χτυπημένο" το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τη "φούρια ρόχα" ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Δείτε την εικόνα που ανέβασε ο Ίβηρας διεθνής...

Τατουάζ του Σέρχιο Ράμος με 4 Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο (PHOTO)

(AP Photo/Frank Augstein)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ