ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταινία για την Ουαλία του Euro

Ταινία για την Ουαλία του Euro

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί το "θαύμα" της Ουαλίας στο Euro 2016. O Τζόνι Όουεν μετέτρεψε σε ταινία την πορεία της ομάδας του Κρις Κόουλμαν, η οποία θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου (VIDEO).

Στις κινηματογραφικές αίθουσες θα ξαναζωντανέψει το "παραμύθι" της Ουαλίας, το οποίο έλαβε χώρα στα γήπεδα της Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Euro 2016.

Οι Βρετανοί κατάφεραν μετά από 58 χρόνια να βρεθούν σε μεγάλη διοργάνωση, αλλά αυτό το γεγονός δεν ήταν το μόνο που ανάγκασε τον σκηνοθέτη, Τζόνι Όουεν, να αφιερώσει την επόμενή του ταινία με τίτλο "Don't Take Me Home" στην Ουαλία.

Υπενθυμίζουμε ότι έκανε εξαιρετική πορεία με οδηγό τον Γκάρεθ Μπέιλ, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης. Εκεί συνάντησε τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, και ηττήθηκε με 2-0.

Πάντως, το αρνητικό αποτέλεσμα άφησε μόνο χαμόγελα, καθώς η Ουαλία στην παρθενική της συμμετοχή έφτασε μια ανάσα απ' τη συμμετοχή στον τελικό του θεσμού.

Ο Όουεν έχει πάρει συνέντευξη απ' τους πρωταγωνιστές Γκάρεθ Μπέιλ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Άαρον Ράμσεϊ, αλλά κι απ' τον προπονητή, Κρις Κόουλμαν.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο εν λόγω σκηνοθέτης έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με αθλητικού περιεχομένου γεγονότα. Η τελευταία του σχετική ταινία ήταν το "I Believe In Miracles", με την οποία έκανε αναφορά στο "θαύμα" της Νότιγχαμ Φόρεστ και τις δύο σερί κατακτήσεις του κυπέλλου πρωταθλητριών (1979, 1980).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ουαλία την 1η Μαρτίου, ενώ απ' τις 3ης του ίδιου μήνα θα κάνει πρεμιέρα κι εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ