ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα συγκινητικά λόγια του Πετρόφ για τη "μάχη" του με τον καρκίνο

Aston Villa's Stiliyan Petrov, left, who has been diagnosed with Leukemia stands up in the stands to applause from the crowd ahead of the English Premier League soccer match between Chelsea and Aston Villa at Villa Park Stadium in Birmingham, Saturday, March 31, 2012. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Πετρόφ (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος μέσος, Στιλιάν Πετρόφ, συγκίνησε με τα λόγια του για τη "μάχη" με τον καρκίνο. Οι δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε, αλλά και οι ψυχολογικές συνέπειες που είχε αυτή στα παιδιά του.

Συγκίνησε ο Στιλιάν Πετρόφ στη συνέντευξη που έδωσε στο BBC. Ο Βούλγαρος χαφ, ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίστηκε στην Premier League και φυσικά στην Εθνική του ομάδα, βγήκε νικητής στη "μάχη" με τον καρκίνο, περνώντας όμως πολύ δύσκολες μέρες, για τις οποίες αναφέρθηκε στον "αέρα" του βρετανικού δικτύου.

"Ήταν πολλά τα ερωτήματα που βασάνιζαν το μυαλό μου. Γιατί σε εμένα; Γιατί μου συνέβη; Τι έκανα λάθος;. Δεν υπήρχε απάντηση. Επί μήνες δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Περάσαμε μέσα από την... κόλαση εγώ, η σύζυγός μου και τα δύο παιδιά μου. Με έβλεπαν σε μια κατάσταση, που παιδιά δεν πρέπει να βλέπουν έτσι τον πατέρα τους. Γι' αυτό τα πήγαμε σε ψυχολόγο, για να βεβαιωθούν ότι είμαι ακόμη εδώ.

Κάθε φορά που φεύγω, ακόμη και σήμερα, φοβούνται. Τρομάζουν μήπως δεν ξαναγυρίσω. Έκαναν ένα χρόνο να με δουν. Έρχονταν κάθε τρεις μήνες και με έβλεπαν μέσα από ένα μικρό παράθυρο μιας πόρτας, καθώς δεν τους επιτρεπόταν να μπουν στο δωμάτιο. Είχα πίσω μου όμως μια καταπληκτική σύζυγο, η οποία έκανε τα πάντα για εμένα".

Ο πρώην παίκτης της Σέλτικ και της Άστον Βίλα διαγνώστηκε με καρκίνο στο αίμα τον Μάρτιο του 2012, ύστερα από εξετάσεις που έκανε μετά από ήττα με την Άρσεναλ. Πλέον ξεπέρασε κάθε κίνδυνο, ο οργανισμός του εξαντλήθηκε πολύ από αυτή την περιπέτεια, το σημαντικό είναι όμως ότι βρίσκεται ξανά δίπλα στην οικογένειά του και βρήκε πάλι το χαμένο χαμόγελο.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ