ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πέντε "αστέρια" του Campeonato Sudamericano Κ20

Τα πέντε "αστέρια" του Campeonato Sudamericano Κ20

Το Campeonato Sudamericano Κ20 (αντίστοιχο ηλικιακό Copa América) ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και πολλοί πιτσιρικάδες αναμένεται να "λάμψουν" στο μέλλον. Δείτε πέντε εξ' αυτών στους οποίους πέφτουν οι προβολείς. (video)

Θα γίνουν ο νέοι Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες; Ουδείς το γνωρίζει, καθώς όλοι τους είναι κάτω των 20 ετών. Οι υποσχέσεις που αφήνουν, ωστόσο, πολλές. Το Campeonato Sudamericano Κ20 (αντίστοιχο ηλικιακό Copa América) ξεκίνησε με δύο αναμετρήσεις το βράδυ της Τετάρτης στο Εκουαδόρ.

Ανάμεσα στους πολλούς και πολλά υποσχόμενους "μικρούς" υπάρχουν πέντε που ήδη έχουν στρέψει το φως τη δημοσιότητας πάνω τους. Δείτε αναλυτικά.

Νικολάς Στσιαπακάσε (Ουρουγουάη)

Σε ηλικία 18 ετών, ο Ουρουγουανός επιθετικός ήδη έχει κάνει το βήμα για την Ευρώπη, καθώς αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ουνιβερσάλ, συνέχισε στα αντίστοιχα της Ρίβερ Πλέιτ (Ουρουγουάης) και πέρυσι εντάχθηκε στους μικρούς "κολτσονέρος".

Ενρίκε Κάιο (Βραζιλία)

Ο Κάιο Ενρίκε Ολιβέρια Σίλβα είναι συμπαίκτης του προηγούμενου στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β'. Ξεκίνησε την καριέρα από τη Σάντος, στα τμήματα υποδομής της οποίας εντάχθηκε σε ηλικία 10 ετών. Πέρυσι, ο 19χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στα αντίστοιχα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Τα πέντε "αστέρια" του Campeonato Sudamericano Κ20

Ροντρίγκο Μπετανκούρ (Ουρουγουάη)

Ήδη λάμπει ο Μπετανκούρ και το κάνει με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί στη Γιουβέντους, καθώς σύμφωνα με αργεντίνικα και ιταλικά ΜΜΕ είναι "κλεισμένος" από τη "Γηραιά Κυρία". Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Μπουένος Άιρες και το 2015 πήρε το "βάπτισμα του πυρός" για την πρώτη ομάδα.

Χουάν Καμίλο Ερνάντες (Κολομβία)

Ο 18χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός της Αμέρικα ντε Κάλι, Χουάν Καμίλο Ερνάντες, είναι άλλος ένας παίκτης που αναμένεται να "κλέψει" παράσταση. Κι αυτός έχει κάνει το βήμα για την Ευρώπη καθώς αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του ως δανεικός από τη Γρανάδα, στην οποία ανήκει.

Φελίπε Βιζέου (Βραζιλία)

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ήδη γνωρίζει τι σημαίνει βαριά φανέλα καθώς φορά αυτή της Φλαμένγκο στη Βραζιλία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Αμέρικα Μινέιρο, μέχρι να τον "τσιμπήσει" η "Φλα".

Στον πρώτο όμιλο του Campeonato Sudamericano Κ20 βρίσκονται οι Βραζιλία, Κολομβία, Παραγουάη, Χιλή κι Εκουαδόρ και στο δεύτερο οι Αργεντινή, Περού, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Βολιβία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ