ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λεφτά του Πογκμπά θα φέρουν την ευτυχία

Τα λεφτά του Πογκμπά θα φέρουν την ευτυχία
Πογκμπά

Διαβάστε πόσα χρήματα θα εισπράξει η ερασιτεχνική US Roissy-en-Brie, που ανέδειξε τον Πολ Πογκμπά από τις ακαδημίες της, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γάλλου χαφ.

Η επικείμενη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ, θα κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους... Ασφαλώς, πρώτον απ' όλους τον Γάλλο χαφ και τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, αλλά κοντά σε αυτούς, κάτι θα κερδίσουν και άλλοι.

Από τα χρήματα που θα πληρώσουν οι "κόκκινοι διάβολοι" στους "μπιανκονέρι", ένα ποσοστό προβλέπεται να καρπωθεί η πρώτη ομάδα του Πογκμπά. Αυτή που τον εντόπισε και τον ανέδειξε μέσω των τμημάτων υποδομής της, η γαλλική US Roissy-en-Brie.

Σύμφωνα με τις αναφορές του γαλλικού Τύπου, η US Roissy-en-Brie θα εισπράξει το 0,0033% του κόστους, που εκτιμάται στις 400.000 ευρώ...

Για να καταστεί σαφές πόσο μεγάλο είναι το ποσό για την ερασιτεχνική ομάδα, σημειώνεται ότι το ετήσιο μπάτζετ της είναι 40.000 ευρώ, με τις 18.000 ευρώ να καλύπτονται από το Δήμο του Brie και τα υπόλοιπα μέσω συνδρομών και χορηγιών. Οπότε, θα κερδίσει 10 φορές το ετήσιο μπάτζετ της.

Ερωτώμενος για τα χρήματα που θα εισρεύσουν στο ταμείο της US Roissy-en-Brie, ο πρόεδρος, Σαμπού Τατί, παραδέχεται ότι "ζούμε ένα όνειρο. Αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πάντως, περιμέναμε τη μεταγραφή, αργά ή γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ