ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα "καψώνια" του Σπαλέτι στους παίκτες της Ρόμα

Τα "καψώνια" του Σπαλέτι στους παίκτες της Ρόμα
Σπαλέτι-Ρόμα

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπαθεί να επιβληθεί ξανά στους παίκτες του, αλλάζοντας το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η σχέση του Λουτσιάνο Σπαλέτι με τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα δεν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο. Η ρήξη με τον Φραντσέσκο Τότι είναι ολική, ωστόσο τα δημοσίευματα υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν πρόβλημα με τον Ιταλό τεχνικό.

Την Κυριακή υπήρξαν ΜΜΕ που έκαναν λόγο για καυγά του 57χρονου προπονητή με ένα παλιό μέλος της ομάδας, χωρίς να αποκαλύπτουν εάν πρόκειται για τον καπιτάνο του συλλόγου ή για άλλον ποδοσφαιριστή.

Η "Messagero" της Δευτέρας αποκαλύπτει ότι ο Σπαλέτι μίλησε στους "τζιαλορόσι" και τους είπε "εάν εγώ είμαι το πρόβλημα, να το αναφέρετε".

Ο Σπαλέτι προσφάτως άλλαξε το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας και το διαφοροποίησε ανάλογα τις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, υπάρχουν προπονήσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα για κάθε θέση.

Μάλιστα, τη Δευτέρα οι παίκτες πήραν εντολή να μην αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο στην Τριγκόρια μετά από την πρωινή προπόνηση και να περιμένουν μέχρι το απογευματινό πρόγραμμα, ώστε να συσφίξουν οι σχέσεις μεταξύ τους και με τον προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τότι: "Βρέθηκα πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ