ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα διεθνή φιλικά της Τρίτης

Netherlands' Arjen Robben leaves the field after their World Cup Group A qualifying soccer match against Bulgaria, at the Vassil Levski stadium in Sofia, Bulgaria, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Netherlands' Arjen Robben leaves the field after their World Cup Group A qualifying soccer match against Bulgaria, at the Vassil Levski stadium in Sofia, Bulgaria, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Δύο μέρες μετά την απόλυση του Μπλιντ, η Ολλανδία θα υποδεχτεί την Ιταλία, η οποία θα έχει στο τέρμα τον Ντοναρούμα. Γαλλία - Ισπανία και Ρωσία - Βέλγιο τα άλλα φιλικά που ξεχωρίζουν. Δείτε το πρόγραμμα

Εκτός από αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 σε Αμερική και Ασία, την Τρίτη διεξάγονται φιλικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη, οι οποίες έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Το πιο ιδιαίτερο ματς διεξάγεται στο Άμστερνταμ, όπου η Ολλανδία υποδέχεται την Ιταλία και το ματς είναι ιδιαίτερο διότι πριν δύο μέρες οι "Oranje" απέλυσαν τον Ντάνι Μπλιντ από την τεχνική ηγεσία, ενώ για τους Ιταλούς για πρώτη φορά θα ξεκινήσει βασικός ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, τέσσερις μέρες μετά την 1000ή εμφάνιση στην καριέρα του Μπουφόν.

Το άλλο μεγάλο ντέρμπι είναι το Γαλλία - Ισπανία στο Παρίσι, ενώ η διοργανώτρια του Μουντιάλ, Ρωσία, υποδέχεται το Βέλγιο στο Σότσι και η Σουηδία παίζει στο Φουνιάλ με την Πορτογαλία.

Το πρόγραμμα των φιλικών:

Τρίτη 28/3

Ρωσία - Βέλγιο (19:00)

Εσθονία - Κροατία

Αλβανία - Βοσνία

Αυστρία - Φινλανδία (21:45)

Ολλανδία - Ιταλία

Ιρλανδία - Ισλανδία

Πορτογαλία - Σουηδία

Γαλλία - Ισπανία (22:00)

AP Photo/Vadim Ghirda

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ