ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αποδυτήρια της Χιλής διώχνουν τον "προδότη" Μπράβο

Chile goalkeeper Claudio Bravo reacts after Germany's Lars Stindl scored the opening goal during the Confederations Cup final, soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Chile goalkeeper Claudio Bravo reacts after Germany's Lars Stindl scored the opening goal during the Confederations Cup final, soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ανεπιθύμητος είναι στα αποδυτήρια της εθνικής Χιλής ο Κλαούντιο Μπράβο μετά τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε η σύζυγός του για τους συμπαίκτες του στη "ρόχα" με αφορμή τον αποκλεισμό από τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Η ήττα της Χιλής από τη Βραζιλία και ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκάλεσαν το ξέσπασμα της συζύγου του Κλαούντιο Μπράβο, η οποία προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες για τους παίκτες της "ρόχα".

"Σας ευχαριστούμε για όλες τις ξεχωριστές αναμνήσεις, εθνική μου ομάδα. Ευχαριστώ τον κάπτεν Αμέρικα για όλα αυτά που ζήσαμε. Όταν όμως φοράς τη φανέλα της εθνικής πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δούλεψαν και προσπάθησαν ενώ άλλοι πήγαιναν σε πάρτι και δεν έκαναν καν προπόνηση καθώς ήταν μεθυσμένοι. Εάν ταιριάζει το καπέλο φόρα το και σταμάτα το κλάμα. Γιατί τώρα κλαίει μία ολόκληρη χώρα. Θα σε περιμένουμε αρχηγέ μου με ανοιχτές αγκάλες", είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά η Κάρλα Παρντολιτσάνα.

Αυτή η δήλωση προκάλεσε τον εκνευρισμό στα αποδυτήρια της "ρόχα" και σύμφωνα με την εφημερίδα της χώρας της Νοτίου Αμερικής, "El Mercurio", ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι είναι ανεπιθύμητος.

"Δεν είναι άγιος για να διατυπώνει η οικογένειά του κανόνες ηθικής. Τα εσωτερικά ζητήματα είναι εσωτερικά και δεν πρέπει να εξωτερικεύονται. Όλα τα υπόλοιπα είναι προδοσία", υποστήριξε διεθνής της εθνικής Χιλής σε ανώνυμη συνέντευξη που παραχώρησε.

Μπορεί τα υπόλοιπα μέλη της "ρόχα" να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τον Κλαούντιο Μπράβο μετά τα όσα είπε η σύζυγός του, αλλά την τελική απόφαση θα λάβει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός. Από τη στιγμή που ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι αποχώρησε, οι δύο επικρατέστεροι αντικαταστάτες του είναι ο Γκιγιέρμο Γκαγιάρδο με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ