ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 42.000.000 ευρώ δεν έφεραν την ευτυχία στην Guangzhou!

Τα 42.000.000 ευρώ δεν έφεραν την ευτυχία στην Guangzhou!

Τι κι αν σπατάλησε 42.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες. Η Guangzhou Evergrande, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αποκλείστηκε από το Champions League Ασίας, ήδη από τη φάση των ομίλων.

Τα λεφτά δεν έφεραν την ποδοσφαιρική ευτυχία στην Κίνα. Η Guangzhou Evergrande κατέβαλε 42.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να φέρει στην πόλη της Νότιας Κίνας, τον 29χρονο διεθνή Κολομβιανό επιθετικό, Τζάκσον Μαρτίνες.

Παρά τη μεταγραφή αυτή, η Guangzhou Evergrande σχεδόν αποκλείστηκε από το Champions League Ασίας. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης καταλαμβάνει την τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις 2 βαθμούς.

Πρώτη είναι η Sydney FC (Αυστραλία) με 9 βαθμούς, δεύτερη η Urawa Red Diamonds (Ιαπωνία) με 7 και τρίτη η Pohang Steelers (Νότιος Κορέα) με 4 βαθμούς. Μόνο μαθηματικές είναι οι πιθανότητες για την κινέζικη ομάδα, στην τεχνική ηγεσία της οποίας βρίσκεται ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, όσον αφορά στην κατάληψη της δεύτερης θέσης και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρακτικά, ωστόσο, ελάχιστες στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Κι όμως, δεν είναι μόνο τα 42.000.000 ευρώ που ξόδεψε η Guangzhou Evergrande για την απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες. Τον περασμένο Ιούλιο, η ίδια ομάδα είχε ξοδέψει 14.000.000 ευρώ προκειμένου ο 27χρονο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος, Παουλίνιο, να αφήσει το Λονδίνο και την Τότεναμ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ