ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συντριβή της Αστάνα από την Καϊράτ του Άρθο

Συντριβή της Αστάνα από την Καϊράτ του Άρθο

Η Αστάνα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, συνετρίβη εντός έδρας (1-4) από την Καϊράτ Αλμάτι των Θέσαρ Άρθο και Αντρέι Αρσάβιν.

Με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό πρώην της ΑΕΚ, Θέσαρ Άρθο, στην αρχική της ενδεκάδα η Καϊράτ Αλμάτι συνέτριψε με 4-1 την Αστάνα - αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League - για τα playoffs του πρωταθλήματος Καζακστάν.

Ο Χέρσον Ασεβέδο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αλμάτι πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ματς, με τον Ισλαμχάν να κάνει το 0-2 στο 59ο λεπτό και τον Γκοχού το 0-3 στο 65ο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Αστάνα, μείωσε σε 1-3 με γκολ του Ντεσπότοβιτς τρία λεπτά αργότερα, αλλά ο αστέρας της, Αντρέι Αρσάβιν, διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Όπως και να 'χει (παρά τη βαριά ήττα), η Αστάνα - η οποία φιλοξενείται την Πέμπτη στη Λευκωσία από το ΑΠΟΕΛ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League - συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα των playoffs του πρωταθλήματος Καζακστάν με 59 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από όσους έχει η Καϊράτ Αλμάτι.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Μπεϊσεμπέκοβ, Άνιτσιτς, Σιτόβ, Σόμκο, Κάνας, Μακσίμοβιτς, Τουουμάσι (46' Νουσερμπάγεβ), Νουργκαλίγεβ (55' Ντεσπότοβιτς), Μουζίκοβ (87' Ταγκιμπέργκεν), Καμπανανγκά

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος Καζακστάν

1. Αστάνα 59

2. Καϊράτ Αλμάτι 55

3. Πάβλονταρ 41

4. Οκτζετπές 40

5. Ορντάμπασι 37

6. Ακτόμπ 32

*Η πρώτη θέση οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, η δεύτερη και η τρίτη στα προκριματικά του Europa League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ