ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συντριβή για Αργεντινή από Νιγηρία με ανατροπή

Nigeria's Abdullahi Shehu, left, challenges for the ball with Argentina's Angel Di Maria during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov)
Nigeria's Abdullahi Shehu, left, challenges for the ball with Argentina's Angel Di Maria during the international friendly soccer match between Argentina and Nigeria in Krasnodar, Russia, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Sergey Pivovarov) AP PHOTO/SERGEY PIVOVAROV

Η Αργεντινή προηγήθηκε με δύο τέρματα, αλλά η Νιγηρία απάντησε με τέσσερα σε φιλική αναμέτρηση επί ρωσικού εδάφους. "Μαγεία" από Άλεξ Ιγουόμπι.

Ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση για την Αργεντινή, η οποία παρατάχθηκε δίχως τον Λιονέλ Μέσι και από δύο γκολ μπροστά, ηττήθηκε με 2-4 από τη Νιγηρία σε φιλικό που διεξήχθη στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Με τον αρχισκόρερ της "αλμπισελέστε" εκτός αποστολής, τη θέση του πίσω από τον Σέρχιο Αγκουέρο στο 3-6-1 του Χόρχε Σαμπαόλι πήρε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Οι Αργεντινοί παρατάχθηκαν και με μερικές ακόμα αλλαγές, ωστόσο προηγήθηκαν μετά από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, Ντάνιελ Ακπέγι, που οδήγησε σε φάουλ εκτός περιοχής και εύστοχη εκτέλεση του Έβερ Μπανέγα στο 27'. Ο Αγκουέρο ολοκλήρωσε μία όμορφη προσπάθεια του Κριστιάν Παβόν από δεξιά στο 36' και όλα έδειχναν ότι η βραδιά θα ήταν θετική για την Αργεντινή. Φευ...

Η εκτέλεση φάουλ του Κελέσι Ιχεανάτσο στο 44' σήμανε την αντεπίθεση των "σούπερ αετών". Στο ημίχρονο, δε, ο Αγκουέρο είχε λιποθυμικό επεισόδιο, με συνέπεια να μην επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 52' ο Άλεξ Ιγουόμπι εκμεταλλεύτηκε την ανοργάνωτη άμυνα των Αργεντινών και ισοφάρισε, ενώ το ίδιο συνέβη και δύο λεπτά αργότερα με τον Μπράιν Ιντόγου να κάνει την ανατροπή. Μία καταπληκτική "ποδιά" στον Χαβιέρ Μαστσεράνο κι ένα πλασέ στο 73' από τον Ιγουόμπι διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 υπέρ της Νιγηρίας.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρκεσίν, Μαστσεράνο, Πεζέλα (80' Ινσούα), Οταμέντι, Παβόν (77' Περότι), Πέρες, Μπανέγα, Λο Σέλσο (58' Γκόμες), Ντι Μαρία (76' Ριγκόνι), Ντιμπάλα (63' Μπελούστσι), Αγκουέρο (46' Μπενεντέτο)

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ακπέγι (46' Ουζόχο), Σέχου (46' Εμπουέχι), Αβαζιέμ, Τρουστ Εκόνγκ, Μπαλόγκουν (61' Ομερούο), Άινα (46' Ιντόγου), Ντίντι, Μίκελ, Όγκου, Ιχεανάτσο (70' Μούσα), Ιγουόμπι (87' Καγιόντε)

Photo credits: AP Photo/Sergey Pivovarov

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ