ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην Al Dhafra ο Λάππας

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην Al Dhafra ο Λάππας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Al Dhafra FC ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Βαγγέλη Λάππα και ο Έλληνας προπονητής τερματοφυλάκων θα μείνει και τη νέα χρονιά στο Άμπου Ντάμπι.

Στην Al Dhafra FC και το Άμπου Ντάμπι θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Λάππας. Ο νεαρός τεχνικός ικανοποίησε με την δουλειά του τους ιθύνοντες του συλλόγου οι οποίοι στα τέλη Μαίου ενεργοποίησαν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

Ο Λάππας το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με την Al Dhafra το οποίο ήταν διάρκειας 1+1 με την οψιόν ανανέωσης να την έχει η ομάδα του Άμπου Ντάμπι. Κάτι που ενεργοποίησε στα τέλη Μαίου. Οπότε μέχρι τον Μάιο του 2018 θα συνεχίσει την δουλειά του στον σύλλογο του Άμπου Ντάμπι.

Να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα με την Σπάρτα Πράγας και δεν ευσταθούν τα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες για την μετακίνηση του στο σύλλογο της Τσεχίας, δίπλα στους Στραματσόνι, Γκαλίνοβιτς.

Μάλιστα δεν έγινε η παραμικρή επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές αν και είναι δεδομένη η εκτίμηση του Ιταλού τεχνικού στις προπονητικές ικανότητες του Λάππα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ